Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Reist u met het openbaarvervoer, dan kunt u vanaf Utrecht Centraal bus 28 richting De Uithof P+R nemen. Deze vertrekt vanaf halte A4 aan de Centrumzijde van het Centraal Station. Vervolgens stapt u uit bij bushalte Botanische Tuinen. Loop in de richting van het Minnaertgebouw en loop daar langs de rechterkant omheen. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand het nieuwe Koningsbergergebouw. Hier kunt u naar binnen en zult u worden ontvangen.

Auto

Reist u met de auto, dan volgt u de borden richting de A28, Utrecht "De Uithof". Wanneer u van de snelweg af bent, volgt u de Universiteitsweg totdat u rechtsaf de Leuvenlaan oprijdt. Vervolgens zijn er twee mogelijkheden. U kunt parkeren tegenover het Minnaertgebouw, hiervoor rijdt de Leuvenlaan af en slaat u voorbij de verkeerslichten en de busbaan linksaf het parkeerterrein op. Wanneer u hier parkeert, loop dan in de richting van het Minnaertgebouw en loop daar langs de rechterkant omheen. Vervolgens ziet u aan uw linkerhand het nieuwe Koningsbergergebouw. Hier kunt u naar binnen en zult u worden ontvangen.

De andere optie is om voor de verkeerslichten rechtsaf de Budapestlaan op te gaan. Vervolgens kunt u links afslaan om naar de parkeerplaats voor het Wiskundegebouw op te gaan. Let op dat u niet direct vanaf de Budapestlaan het parkeerterrein op kunt, maar dat dit via de voorkant van het Wiskundegebouw moet.

Let op! U mag niet voor het Buys Ballotgebouw parkeren, daar mogen alleen vergunningshouders staan.

Fiets

Wanneer u op de fiets komt, volgt u de borden richting de Uithof. Eenmaal daar aangekomen kunt u de borden naar de fietsenstalling onder het Koningsbergergebouw volgen en kunt u daar uw fiets kwijt. Vervolgens kunt u het Koningsbergergebouw ingaan, waar u zult worden ontvangen.